Visie

Net als elke andere coffeeshop moet Piramide voldoen aan de regels die de overheid stelt. Echter Piramide gaat op eigen initiatief een aantal stapjes verder om er voor te zorgen dat de diensten van het verkooppunt optimaal benut kunnen worden. Dit uit zich in de volgende punten.

Vakkundig personeel

Er is te allen tijden vakkundig personeel in de winkel aanwezig. Het personeel heeft veel kennis over cannabis en deelt deze met de consumenten. Zo kan het personeel aan de hand van wensen bepalen welke soort (variëteit) het beste bij de consument past . Wanneer gesignaleerd wordt dat een gebruiker overmatig cannabis consumeert zullen medewerkers van Piramide in gesprek gaan met deze persoon om te trachten probleemgebruik te voorkomen. Daarnaast heeft iedereen die voor Piramide werkt cursussen gevolgd: BHV, agressie cursus, sociale hygiëne in de horeca. Hiernaast worden alle medewerkers intern opgeleid en bijgespijkerd om zoveel mogelijk kennis over cannabis te vergaren.

Open, sociaal en veilig

De winkel van Piramide is een open, sociale en veilige plek waar cannabisconsumenten terecht kunnen. De winkel is ingericht om het sociale contact tussen mensen te bevorderen. Dit is terug te zien aan de verplaatsbare bankjes, stoelen en natuurlijk onze geweldige koffiebar waar allerlei drankjes te verkrijgen zijn.

Sfeerbewaker

Voor de deur van Piramide staat ten alle tijden een sfeerbewaker (beveiligingsbeambte). Uiteraard is dit voor de veiligheid van iedereen in de winkel en de sfeerbewaker is het eerste aanspreekpunt. Bij zaken als foutparkeren of overlast op straat kan hij of zij snel en daadkrachtig ingrijpen om zodoende de zaak niet te laten escaleren. De sfeerbewaker staat er dus vooral voor een goede sfeer in en rond de winkel.

Kwaliteit

Piramide draagt zorg voor de kwaliteit van de cannabis die het verkoopt. Alle cannabis is 100% biologisch, vrij van pesticiden, wordt getest door medewerkers van Piramide zelf en wordt vervolgens opgestuurd naar het lab voor de volledige test (THC, CBD, CBN (etc.) waarden, pesticiden, overige vervuilingen). De resultaten van de testen zijn hier te vinden. Hierdoor durft Piramide te stellen dat het de best mogelijke kwaliteit cannabis levert tegen een eerlijke prijs. Er wordt niet voor niets gewerkt met de bekende slogan: ‘Niet goed? Geld terug!’

Rookbeleid

Piramide hanteert een strikt rookbeleid. Tabak in de joint mag alleen gerookt worden in onze luxe rooklounge. Buiten deze lounge is het alleen toegestaan om puur (zonder tabak) te roken.